logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Jacques_ms  
#1 Posted : Thursday, December 12, 2013 8:59:44 AM(UTC)
Jacques_ms

Rank: Newbie

Groups: Registered, Registered Users
Joined: 12/8/2013(UTC)
Posts: 5

Hi,

My System Tester is not working in MetaStock XIII; I have been told that it is a bug by the service dept.

I use a french version of Windows 7 Premium (64bits) with a Intel i5 processor dand 8 GB of memory.

Does someone knows if I change the operating system to english by upgrading Windows 7 Premium to Windows 7 Ultimate will that solve the problem?
John S  
#2 Posted : Thursday, December 12, 2013 3:17:53 PM(UTC)
John S

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Registered Users
Joined: 11/9/2012(UTC)
Posts: 169

If you grab the very latest service release this bug should be fixed. Open MetaStock, then choose "Check for updates" from the Help menu. Download and install the latest MetaStock service release.

Thanks.
MS Support  
#3 Posted : Thursday, December 12, 2013 5:54:00 PM(UTC)
MS Support

Rank: Advanced Member

Groups: Moderators, Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 10/8/2010(UTC)
Posts: 1,551

Thanks: 50 times
Was thanked: 124 time(s) in 120 post(s)
Jacques_ms wrote:
Hi,

My System Tester is not working in MetaStock XIII; I have been told that it is a bug by the service dept.

I use a french version of Windows 7 Premium (64bits) with a Intel i5 processor dand 8 GB of memory.

Does someone knows if I change the operating system to english by upgrading Windows 7 Premium to Windows 7 Ultimate will that solve the problem?

With End-of-Day you will need to go to http://www.metastock.com/Customer/Service/Downloads

Sign in and download MetaStock End-of-Day (this is always the latest build) which I believe will be under Step #3.
Jacques_ms  
#4 Posted : Friday, December 13, 2013 3:33:31 PM(UTC)
Jacques_ms

Rank: Newbie

Groups: Registered, Registered Users
Joined: 12/8/2013(UTC)
Posts: 5

Sorry, but System Tester is still not working, even with the new version!

Very bad thing....
MS Support  
#5 Posted : Monday, December 16, 2013 12:10:05 PM(UTC)
MS Support

Rank: Advanced Member

Groups: Moderators, Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 10/8/2010(UTC)
Posts: 1,551

Thanks: 50 times
Was thanked: 124 time(s) in 120 post(s)
Jacques_ms wrote:
Sorry, but System Tester is still not working, even with the new version!

Very bad thing....

What is the issue you are encountering exactly?
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.