logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
StorkBite  
#1 Posted : Saturday, December 17, 2005 6:41:35 PM(UTC)
StorkBite

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Registered Users
Joined: 3/19/2005(UTC)
Posts: 3,003

Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
I'm getting a message that "all connection attempts have failed"... connect to: advanced.bridge.com Can anyone else confirm this trouble too?
StorkBite  
#2 Posted : Saturday, December 17, 2005 11:40:01 PM(UTC)
StorkBite

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Registered Users
Joined: 3/19/2005(UTC)
Posts: 3,003

Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
Ok, no confirmations... it's alright now, anyway. Thanks! :D
Marilyn  
#3 Posted : Sunday, December 18, 2005 12:33:53 AM(UTC)
Marilyn

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 9/10/2004(UTC)
Posts: 863
Location: Salt Lake City, UT

:) That's QC saying, "Hey! I lost my internet connection!!! Do something about it!" :)
StorkBite  
#4 Posted : Sunday, December 18, 2005 12:41:10 AM(UTC)
StorkBite

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Registered Users
Joined: 3/19/2005(UTC)
Posts: 3,003

Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
I did something... I went to take a nap. Thank goodness it didn't connect. I feel much better after a little slumber time!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.