logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
jjstein  
#1 Posted : Tuesday, October 11, 2011 1:52:35 AM(UTC)
jjstein

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 5/13/2005(UTC)
Posts: 715
Location: Midwest, USA

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
The FIRE addon has just started to not use the most recent date to calculate Custom Indices.

If "Last Date to Load" is manually set to the current date (10 Oct 11), it will calculate properly. After which, it resets "Last Date to Load" to 7 Oct 11. This happens whether run manually or automatically (from the command line, via Scheduled Tasks).

The Breadth Indicators calculation does NOT have this problem.

This has just cropped up today, Monday, 10 Oct 11.

Please advise.


--Johnathan
MS Support  
#2 Posted : Monday, October 17, 2011 11:57:59 AM(UTC)
MS Support

Rank: Advanced Member

Groups: Moderators, Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 10/8/2010(UTC)
Posts: 1,582

Thanks: 50 times
Was thanked: 125 time(s) in 121 post(s)
In the Custom Indicies window, if you click the down arrow by last date to load, which date is circled as today's data? If you do the same thing on the Broad Market calculation window, is the same date marked as today' date?

If the wrong data is circled for today's date, please check your windows control panel settings. Make sure the correct date is selected in the Date/Time settings.

jjstein  
#3 Posted : Monday, October 17, 2011 2:34:12 PM(UTC)
jjstein

Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 5/13/2005(UTC)
Posts: 715
Location: Midwest, USA

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
The "Today's date" was properly set to the 11th, but since I recently added the Canadian Toronto Stock Exchange, and there was no data on 10 Oct 11 (Thanksgiving holiday), for some reason, FIRE has a problem calculating indices for U.S. markets.

FWUW, while looking for an answer, I noted that FIRE records the last custom index calculation in the registry, and I say that (only) the TSE was there.

The next day, 12 Oct 11, everything calculated normally; both markets were open.

Might want to add to the "known bugs" list for FIRE...

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.